Meniu
Cosul tau

Regulament Concurs MedStim

(1) Organizatorul

Prezentul document a fost încheiat în formă autentică şi reprezintă Regulamentul oficial al concursului ”MedStim” organizat de Flipper Med SRL. înregistrat la Registrul Comerţului sub dosar nr. J40/16160/2017 cod unic de înregistrare: 38246208. cu sediul social pe str. Episcopul Vulcan, nr 26, Bucuresti.


(2) Perioada de desfăşurare

Concursul se desfăşoară în perioada 23 ianuarie - 8 februarie 2019.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a opera modificări cu privire la perioada de desfăşurare a concursului, situaţie în care va face cunoscută orice modificare pe pagina de FaceBook a concursului: https://www.facebook.com/MedStimRomania/ 


(3) Dreptul de participare

Orice persoană fizică, cu un cont pe reţeaua de socializare Facebook poate lua parte la concursul ”MedStim”

Angajaţii, acţionarii Flipper Med SRL., precum şi rudele de gradul I ai celor numiţi anterior nu pot participa la acest concurs.


(4) Mecanismul Concursului.

Pentru a participa la concursul organizat de MedStim este necesară parcurgerea următoarelor etape:


  1. Intra pe pagina site-ului https://medstim.ro/aparate-fizioterapie , alege produsul dorit si da share pa pagina ta de Facebook


  1. Lasa-ne un comentariu de ce ai ales acest produs.


Postul trebuie să fie public pentru a fi validat.

Fiecare persoană poate participa la concurs o singură dată. Mai multe share-uri nu sporesc şansele de câştig.


(5) Premiile

Este pus in concurs un singur premiu in valoare de 899Ron


Premiul I: https://medstim.ro/aparat-fizioterapie-tens-d5b in valoare de 899Ron


Mai multe detalii despre produse:

https://medstim.ro/


(6) Desemnarea câştigătorilor

Vor fi 3 câştigători aleşi cu ajutorul programului de pe site-ul http://www.woobox.com/. Aceştia vor fi nevoiţi să îndeplinească condiţiile prevăzute de prezentul Regulament. În ipoteza în care se constată că persoana desemnată câştigătoare nu îndeplineşte criteriile de participare la concurs, această va fi exclusă şi va fi desemnată câştigătoare următoarea persoană din lista populată de programul mai sus specificat. Acelaşi mecanism se aplică şi în ipoteza în care, deşi a participat în mod valabil, unul dintre câştigători nu revendică premiul în termen de 14 zile, respectiv până în data de 22 februarie 2019.

Persoanele desemnate câştigătoare vor fi notificate prin intermediul reţelei de socializare Facebook, pe pagina ”MedStimRomania” - https://www.facebook.com/MedStimRomania/ - şi printr-un mesaj privat pe aceeaşi reţea de socializare.

Aceştia vor fi anunţaţi pe 8 februarie 2019 după ora 14:00.

Premiul se trimite catre castigator prin interemediul firmei de curierat: Fan Courier.


(7) Încetarea concursului

Prezentul concurs poate înceta numai în cazul producerii unui eveniment ce constituie, potrivit legii, forţă majoră, precum şi în cazul imposibilităţii obiective a Organizatorului, de a continuă prezentul concurs.


Organizatorul îşi rezervă dreptul de a exclude din concurs orice persoană care a întreprins sau care întreprinde orice acţiuni ce pot aduce prejudicii de imagine Organizatorului sau mărcilor înregistrate ale acestuia.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifică unilateral prezentul regulament, situaţie în care este obligat să informeze persoanele interesate prin republicarea să pe pagină de Facebook.