Meniu
Cosul tau

EMS

Brand: EMS
Aparatul cu Ultrasunete Osteotron LIPUS Este un stimulator de creștere a osului cu ultrasunete!Stimularea presiunii acustice oferită de sistemul LIPUS (Sistem de intensitate scăzută cu ultrasunete) accelerează formarea și unirea osului fracturat și promovează recuperarea rapidă.Dispunând de o capaci..
18.000,00Lei
Brand: EMS
Aparatul cu Ultrasunete Primo 360 a fost complet reproiectat pentru a vă oferi o gamă largă de opțiuni pentru programul dvs de tratament cu ultrasunete.Informatii:Therasonic 360 este o unitate completa de frecvență unică cu ultrasunete numai rețea (1 MHz), ce contine: un cap mare de tratament, ..
7.600,00Lei
Brand: EMS
Aparatul cu ultrasunete primo 460 a fost aplicată într-o gamă largă de afectiuni cu rezultate excelente. Acestea includ afecțiuni traumatice acute și subacute, acute și inflamatorii, afecțiuni cronice reumatoide și artritice, cicatricii și țesuturi fibroase excesive cat si pentru ameliorarea durerii..
7.100,00Lei
Brand: EMS
Aparat Fizioterapie curenti interferentiali Primo utilizează un semnal electric de frecvență medie pentru a trata spasmele și tulpinile musculare, ceea ce îl face deosebit de eficient în tratarea leziunilor acute, în special în sport. Terapia interferențială este utilizată pentru ameliorarea durerii..
11.000,00Lei
Brand: EMS
Primo 860 este un aparat de fizioterapie cu ultrasunete cu frecvență dublă (1MHz și 3MHz) și gama completă de ieșiri de stimulare care pot fi utilizate individual sau simultan în terapia combinată. Unitatea Primo Combination 860 oferă terapie interferențială cu 4 poli și 2 poli, precum și o ga..
17.000,00Lei
Brand: EMS
Aparat Fizioterapie Profesional Primo Multidyne 970Aparatul de Fizioterapie Primo Multidyne 970 oferă toate ieșirile de frecvență joasă și medie. Terapia de stimulare este utilizată în scopuri de reabilitare, prevenind atrofia musculară cauzată de leziuni musculo-scheletice, cum ar fi leziunile oase..
12.300,00Lei
Brand: EMS
Aparat Fizioterapie SoLo Laser 755 - terapie cu laser de nivel scăzut (LLLT) sau laser cu intensitate mică (LILT)Laserul 755 utilizează sonde cu laser semiconductor sau cu surse de lumină. Spre deosebire de laserele convenționale, laserele semiconductoare produc o rază de lumină coerentă, monocromat..
10.500,00Lei
Brand: EMS
Dispozitiv clasic pentru biofeedback/ETS (stimulare cu declanșare prin electromiografie/EMG)/stimulare. Un instrument adecvat pentru antrenament și evaluarea progresului. Programe presetate pentru tratamentul incontinenței, pentru sporturi și dezvoltare musculară, precum și pentru re..
5.700,00Lei
Brand: EMS
Aparat Presoterapie Lymph 12 Pro este o pompă de compresie secvențială și peristaltică cu 12 coloane.Acest aparat de presoterapie a fost conceput pentru a fi utilizat în clinici. Designul compact, dar puternic, oferă performanțe clinice excelente.Compresorul Cyclone este foarte puternic și oferă o u..
14.500,00Lei
Brand: EMS
Terapia cu unde de șoc (shockwave) se realizează printr-un val controlat de energie mecanică care are rolul de a îmbunătăți mobilitatea musculoscheletală a pacientului dvs. și de a asigura calmarea nemedicamentoasă a durerii. Este o metodă nechirurgicală sigură, rapidă și neinvazivă de tratare a..
41.000,00Lei
Brand: EMS
Aparat Vacuum Profesional EMS 660 Aparatul Vacuum 660 include patru dopuri de electrozi vidate (60 mm), fiecare cu inserții de burete, patru conducte de electrod pe vid și o conductă de legătură pentru conectarea la unitatea inferențiala / stimulare / combinare. Proiectat pentru a fi integrat î..
9.800,00Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)