Menu
Cosul tau

Articole - dureri lombare RSS Feed

21 sept. Simptomele artritei coloanei vertebrale
0 3494
Artrita coloanei vertebrale cauzează rigiditate și dureri lombare. Rigiditatea este cea mai pronunțată atunci când pacientul se scoală dimineața, se ameliorează odată cu desfășurarea activității și ..
20 sept. Simptomele și diagnosticarea problemelor fațetelor articulare
0 1535
Afecțiunile fațetelor articulare sunt printre cele mai comune probleme debilitante și recurente ale zonei lombare și ale gâtului și pot cauza simptome și dizabilități grave. Cu toate acestea, proble..
12 sept. Osteoartrita coloanei vertebrale
0 2957
Artrita este cea mai comună cauză a durerii lombare, în special în cazul persoanelor cu vârsta peste 50 de ani. Zona lombară conține cinci seturi de fațete articulare, una pe partea stângă și una pe p..
09 apr. Adevărul despre sciatică: genetică, probleme lombare, piriformis, artrită și altele
0 2209
Adevăr: nervul sciatic pornește din zona lombară și se întinde până la degetele de la picioareNervul sciatic se află în fața mușchiului piriformis (în adâncimea fesei) și include ultimii doi nervi de ..
07 mar. Tratamente non-chirurgicale pentru dureri lombare
1 772
Scopul tratamentelor medicale este de a reduce durerea, dar aceste tratamente nu trateaza intotdeauna si sursa durerii. Un medic va prescrie în mod obișnuit tratamente medicale alături de un program d..
07 mar. Mijlocul dvs va va multumi daca faceti aceste 3 lucruri usoare
0 958
Protejarea mijlocului este esentiala pentru reducerea durerii si pentru suplimentarea tratamentelor medicale si grabirea recuperarii.În concordanta cu tratamentul medical, va recomandam sa daugati ace..
20 feb. Tratamente pentru afectiunile coloanei lombare Tens D50
0 962
Tratamente pentru afectiunile coloanei lombare #TensD50Spondilita anchilozanta, Spondilita enteropatica, Poliartrita reumatoida, Poliartrita psoriazica, sindromul Reiter-Fiessinger-Leroy, Hernie de di..
08 feb. Tratamente timpurii pentru durerile lombare
0 1138
Tratamente pentru durerile lombare pot fi adaptate la nevoile individuale ale pacientului, ele includ îngrijire la domiciliu, remedii medicinale, îngrijire alternativă sau chiar intervenții chirurgica..
08 feb. Cauzelele durerii lombare
0 3073
Cele mai frecvente cauze ale durerii lombare sunt de origine mecanica, din cauza tulpinilor musculare atrofiate sau pot fi cauza rănirii țesuturile moi. Aceste leziuni pot include deteriorarea discuri..
Se afişează de la 1 la 9 din 9 (1 pagini)