Menu
Cosul tau

Sciatica RSS Feed

09 apr. Adevărul despre sciatică: genetică, probleme lombare, piriformis, artrită și altele
0 2209
Adevăr: nervul sciatic pornește din zona lombară și se întinde până la degetele de la picioareNervul sciatic se află în fața mușchiului piriformis (în adâncimea fesei) și include ultimii doi nervi de ..
09 apr. Tipuri de sciatică
0 2273
Simptomele de sciatică care pot fi simțite (cum ar fi nevralgia, amorțeala, furnicăturile, slăbiciunea) pot varia drastic: pot include simptome simțite în special în fesă sau pe spat..
09 apr. Simptomele și diagnosticarea sindromului piriformis
0 2052
Nu există niciun test de diagnosticare simplu pentru sindromul piriformis care cauzează iritația nervului sciatic. Afecțiunea este diagnosticată în principal pe baza simptomelor pacientului și a unui ..
09 apr. Ce este sindromul piriformis?
0 1563
Sindromul piriformis este o afecțiune în care mușchiul piriformis, situat în regiunea feselor, are spasme și cauzează durere la nivelul fesei. În plus, mușchiul piriformis poate irita nervul sciatic d..
07 apr. Când este sciatica o urgență medicală
0 1585
Deși acest fapt este relativ rar, există cazuri în care simptomele sciaticii pot indica o lezare potențial gravă a nervului sciatic.Cea mai gravă afecțiune care produce simptome de..
06 apr. Adevărul despre sciatică
0 1671
Termenul „sciatică” este adesea utilizat incorect pentru a explica durerea de picior, durerea lombară și alte simptome de sciatică.Sciatica este o afecțiune atât de răspândită, încât mulți oameni cred..
05 apr. Nervul sciatic și sciatica
0 3401
Nervul sciatic este cel mai mare tip de nerv din corpul uman. Fiecare persoană are doi nervi sciatici, care se întind de-a lungul fiecărei părți a zonei lombare, prin fese și pe spat..
05 apr. Intervenția chirurgicală pentru sciatică
0 1962
De obicei, este rezonabil să luați în considerare o intervenție chirurgicală pentru sciatică în următoarele situații:Durere de picior puternică, care persistă timp de 4-6 săptămâni sau mai multDurere ..
03 apr. Cauzele sciaticii
0 2201
Atunci cand se discută de sciatica, este important să se înțeleagă cauza medicală subiacentă, întrucât tratamentul eficient se va axa pe adresarea cauzei primare a durerii, precum și..
03 apr. Tratamentul sciaticii
0 1197
În cazul puseurilor grave sau continue de sciatică, afecțiunea poate necesita tratament, astfel încât să nu se înrăutățească de-a lungul timpului.Remediile nechirurgicale la îndemână și exercițiile fi..
01 apr. Simptomele Sciaticii
0 3529
Pentru unii oameni, sciatica poate fi intensă și debilitantă. Pentru alții, simptomele sciaticii pot fi ocazionale și iritante, însă au potențialul de a se înrăutăți.Durerea din zona lombară poate aco..
01 apr. Primul ajutor în sciatică: exerciții fizice pentru calmarea durerii pe termen lung
0 5170
Odată ce sciatica este sub control, întinderea ușoară (stretchingul) a zonei afectate și exercițiile fizice cu impact scăzut (cum ar fi mersul pe jos 3-5 km) vor ajuta la transportul substanțelor nutr..
30 mar. Primul ajutor în sciatică
0 32212
Termenul „sciatică” este utilizat pentru a descrie durerea care iradiază de-a lungul nervului sciatic, care pornește din fiecare latură a zonei lombare, se întinde pe spatele coapsei și ajunge în laba..
28 mar. Ce trebuie să știți despre sciatică
0 2462
Termenul „sciatică” descrie simptomele de durere la nivelul piciorului (și posibil furnicături, amorțeală sau slăbiciune) care provin din zona lombară și circulă prin fesă în josul nervului sciatic de..
28 mar. Fizioterapie și exerciții pentru sciatică
0 3124
Exercițiile de fizioterapie care încorporează o combinație de exerciții de întărire, întindere și condiționare aerobică reprezintă o componentă centrală a aproape oricărui plan de tr..
27 mar. Întinderea (stretchingul) mușchiului piriformis și fizioterapia
0 5334
Aproape toate abordările de tratament pentru sindromul piriformis vor include axarea pe întinderea atentă și progresivă a mușchiului piriformis. Exerciții de întindere (stretchin..
25 mar. Tratamentul sindromului piriformis
0 6495
În funcție de intensitatea durerii de tip sciatic a pacientului și a altor simptome,  un profesionist în domeniul sănătății poate recomanda mai multe opțiuni de tratament.O abordare cuprinzătoare a ge..
25 mar. Mituri despre sciatică opțiuni de tratament.
0 2008
Pacienții care suferă de sciatică sunt avantajați de un plan de tratament care este individualizat în baza simptomelor pacientului, diagnosticului și răspunsului la diverse tratamente...
Se afişează de la 1 la 18 din 18 (1 pagini)