Meniu
Cosul tau

Sciatica RSS Feed

09 Apr Adevărul despre sciatică: genetică, probleme lombare, piriformis, artrită și altele
Dr.Dragus Marcel 0 234
Adevăr: nervul sciatic pornește din zona lombară și se întinde până la degetele de la picioareNervul sciatic se află în fața mușchiului piriformis (în adâncimea fesei) și include ultimii doi nervi de ..
09 Apr Tipuri de sciatică
Dr.Dragus Marcel 0 351
Simptomele de sciatică care pot fi simțite (cum ar fi nevralgia, amorțeala, furnicăturile, slăbiciunea) pot varia drastic: pot include simptome simțite în special în fesă sau pe spat..
09 Apr Simptomele și diagnosticarea sindromului piriformis
Dr.Dragus Marcel 0 205
Nu există niciun test de diagnosticare simplu pentru sindromul piriformis care cauzează iritația nervului sciatic. Afecțiunea este diagnosticată în principal pe baza simptomelor pacientului și a unui ..
09 Apr Ce este sindromul piriformis?
Dr.Dragus Marcel 0 170
Sindromul piriformis este o afecțiune în care mușchiul piriformis, situat în regiunea feselor, are spasme și cauzează durere la nivelul fesei. În plus, mușchiul piriformis poate irita nervul sciatic d..
07 Apr Când este sciatica o urgență medicală
Dr.Dragus Marcel 0 292
Deși acest fapt este relativ rar, există cazuri în care simptomele sciaticii pot indica o lezare potențial gravă a nervului sciatic.Cea mai gravă afecțiune care produce simptome de..
06 Apr Adevărul despre sciatică
Dr.Dragus Marcel 0 167
Termenul „sciatică” este adesea utilizat incorect pentru a explica durerea de picior, durerea lombară și alte simptome de sciatică.Sciatica este o afecțiune atât de răspândită, încât mulți oameni cred..
05 Apr Nervul sciatic și sciatica
Dr.Dragus Marcel 0 232
Nervul sciatic este cel mai mare tip de nerv din corpul uman. Fiecare persoană are doi nervi sciatici, care se întind de-a lungul fiecărei părți a zonei lombare, prin fese și pe spat..
05 Apr Intervenția chirurgicală pentru sciatică
Dr.Dragus Marcel 0 134
De obicei, este rezonabil să luați în considerare o intervenție chirurgicală pentru sciatică în următoarele situații:Durere de picior puternică, care persistă timp de 4-6 săptămâni sau mai multDurere ..
03 Apr Cauzele sciaticii
Dr.Dragus Marcel 0 224
Atunci cand se discută de sciatica, este important să se înțeleagă cauza medicală subiacentă, întrucât tratamentul eficient se va axa pe adresarea cauzei primare a durerii, precum și..
03 Apr Tratamentul sciaticii
Dr.Dragus Marcel 0 156
În cazul puseurilor grave sau continue de sciatică, afecțiunea poate necesita tratament, astfel încât să nu se înrăutățească de-a lungul timpului.Remediile nechirurgicale la îndemână și exercițiile fi..
01 Apr Simptomele Sciaticii
Dr.Dragus Marcel 0 158
Pentru unii oameni, sciatica poate fi intensă și debilitantă. Pentru alții, simptomele sciaticii pot fi ocazionale și iritante, însă au potențialul de a se înrăutăți.Durerea din zona lombară poate aco..
01 Apr Primul ajutor în sciatică: exerciții fizice pentru calmarea durerii pe termen lung
Dr.Dragus Marcel 0 189
Odată ce sciatica este sub control, întinderea ușoară (stretchingul) a zonei afectate și exercițiile fizice cu impact scăzut (cum ar fi mersul pe jos 3-5 km) vor ajuta la transportul substanțelor nutr..
30 Mar Primul ajutor în sciatică
Dr.Dragus Marcel 0 227
Termenul „sciatică” este utilizat pentru a descrie durerea care iradiază de-a lungul nervului sciatic, care pornește din fiecare latură a zonei lombare, se întinde pe spatele coapsei și ajunge în laba..
28 Mar Ce trebuie să știți despre sciatică
Dr.Dragus Marcel 0 267
Termenul „sciatică” descrie simptomele de durere la nivelul piciorului (și posibil furnicături, amorțeală sau slăbiciune) care provin din zona lombară și circulă prin fesă în josul nervului sciatic de..
28 Mar Fizioterapie și exerciții pentru sciatică
Dr.Dragus Marcel 0 174
Exercițiile de fizioterapie care încorporează o combinație de exerciții de întărire, întindere și condiționare aerobică reprezintă o componentă centrală a aproape oricărui plan de tr..
27 Mar Întinderea (stretchingul) mușchiului piriformis și fizioterapia
Dr.Dragus Marcel 0 252
Aproape toate abordările de tratament pentru sindromul piriformis vor include axarea pe întinderea atentă și progresivă a mușchiului piriformis. Exerciții de întindere (stretchin..
25 Mar Tratamentul sindromului piriformis
Dr.Dragus Marcel 0 150
În funcție de intensitatea durerii de tip sciatic a pacientului și a altor simptome,  un profesionist în domeniul sănătății poate recomanda mai multe opțiuni de tratament.O abordare cuprinzătoare a ge..
25 Mar Mituri despre sciatică opțiuni de tratament.
Dr.Dragus Marcel 0 431
Pacienții care suferă de sciatică sunt avantajați de un plan de tratament care este individualizat în baza simptomelor pacientului, diagnosticului și răspunsului la diverse tratamente...
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)