Meniu
Cosul tau

Aparate Shockwave

Brand: Zimmer
Aparatul Shockwave Zimmer EnPulse, este un sistem de terapie radială cu radiații mobile și balistice și pulsuri de energie înalte. Acest sistem de terapie este folosit pentru tratamentul țesuturilor și structurilor biologice în diferite patologii și afecțiuni medicale. Sistemul in sine este unic, uș..
Brand: EMS
Terapia cu unde de șoc (shockwave) se realizează printr-un val controlat de energie mecanică care are rolul de a îmbunătăți mobilitatea musculoscheletală a pacientului dvs. și de a asigura calmarea nemedicamentoasă a durerii. Este o metodă nechirurgicală sigură, rapidă și neinvazivă de tratare a..
Brand: Oceanus
Terapia Shock Wave este soluția cea mai avansată și extrem de eficientă de tratament neinvaziv pentru durerile musculo-scheletale acute și cronice. Folosește unde de presiune acustică stimulând metabolismul, sporind circulația și accelerând procesul de vindecare.Dispozitivul de terapie cu șoc Oceanu..
Brand: IncerCeler
Extracorporeal Shockwave Therapy (ESWT) este cea mai avansată tehnologie non-chirurgicală și non-invazivă disponibilă pentru tratarea leziunilor. Terapia Shockwave stimulează creșterea fluxului sanguin în zonele afectate, accelerarea etapei de vindecare și ameliorarea rapidă a durerii. De asemenea, ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)