Menu
Cosul tau

Aparat Presoterapie Profesional Lymph 12 Pro

Aparat Presoterapie Profesional Lymph 12 Pro
Aparat Presoterapie Profesional Lymph 12 Pro
14500,00Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: Lymph 12 Pro
  • Cod: Lymph 12 Pro
Cumpără
Plata securizata
Plateste in siguranta!
Transport gratuit
Transport gratuit în Romania!
Retur gratuit
Poti returna produsul în 14 zile!

Certificate

Aparat Presoterapie Lymph 12 Pro este o pompă de compresie secvențială și peristaltică cu 12 coloane.
Acest aparat de presoterapie a fost conceput pentru a fi utilizat în clinici. Designul compact, dar puternic, oferă performanțe clinice excelente.
Compresorul Cyclone este foarte puternic și oferă o umflare rapidă si presiune la cote optime. Această inflație rapidă ajută la tratamentul limfoedemului prin eliminarea fluidului limfatic din membre, dând dovadă de excelență clinică la fel ca toate sistemele Pulse Press
Sistemul poate fi utilizat cu două articole (Pad-uri) în același timp și are un mod de folosire si tratament complet
Sistemul de presiune controlat si complet cu microprocesor nu necesită niciodată calibrarea și, la fel ca în cazul întregului sistem de pulverizare puls, în cazul unui ciclu de întrerupere a tensiunii, sistemul evacuează automat presiunea din articole (Pad-uri).Toate sistemele Pulse Press sunt construite și testate 100% în Marea Britanie la un sistem de calitate foarte inalt, cat si testate din punct de vedere medical.

Descriere
Modul de pre-drenare
Acest mod a fost conceput pentru a imita Manualul de Drenaj Limfatic –Manual Lympf Drainage (MLD) pentru a deschide ganglionii limfatici.
Odată ce nodurile au fost deschise, aceasta permite o scurgere mai ușoară a limfei excesive in timpul tratamentului.

Modul peristaltic
Oferă un val blând de inflație, care lucrează într-o manieră tradițională Distal până la Proximal. Această metodă în drenajul limfatic este preferată de unii pacienți deoarece oferă un confort mai mare decât inflația secvențială.

Modul Gradient Secvențial
Aricolele sunt umflate complet de la Distal la Proximal. După umflarea completă, întregul articol Pad este dezumflat înainte ca ciclul să se repete. Această metodă oferă un nivel mai mare de drenaj limfatic.

Terapie combinată
Lymph 12 Pro are două moduri care combină automat modul Pre-Drenaj și modurile Peristaltic sau Secvential. Beneficiul este că, în timpul unui singur tratament, zona de tratament este inițial pregătita prin deschiderea ganglionilor limfatici și apoi trece automat în modul de drenaj limfatic.

Specificatii
Greutate 3,15 kg
Dimensiuni 187 x 166 x 150 mm

Specificații tehnice
Domeniu de presiune 30-100mmHg
Ieșire compresor 16-24 litri / min

Ciclu de timp
Inflație - Deflație automată
Terapie automată 30-60 minute
Selectare mod x7 moduri diferite