Menu
Cosul tau

Presoterapie

Aparat Drenaj Limfatic Preso 8 Aparat Drenaj Limfatic Preso 8
Stoc epuizat
Aparatul de Drenaj Limfatic Preso 8 presupune folosirea unui costum special cu 8 camere care imbraca picioarele, abdomenul si bratele. Acest costum este format din mai multe spatii pmeumatice in care aerul patrunde intermitent cu o presiune controlata, realizand in acest fel un masaj prin care se st..
3500,00Lei
Aparat Presoterapie Premium Aparat Presoterapie Premium
Stoc epuizat
Aparatul de presoterapie Premium vă oferă 3 programe de masaj presetate - Normal, Intensiv și Interval. Deci, vă permite o aplicație în funcție de nevoile dvs.! Ușor de utilizat prin controlul telecomenzii: telecomanda vă permite să porniți / opriți și să reglați aplicația fără a fi nevoie să at..
2150,00Lei
Aparat Presoterapie Preso 6 Aparat Presoterapie Preso 6
Stoc epuizat
Aparatul de Drenaj Limfatic Preso 6 presupune folosirea unui costum special cu 6 camere care imbraca picioarele, abdomenul si bratele. Acest costum este format din mai multe spatii pmeumatice in care aerul patrunde intermitent cu o presiune controlata, realizand in acest fel un masaj prin care se st..
2850,00Lei
Aparat Presoterapie Lymph 12 Pro este o pompă de compresie secvențială și peristaltică cu 12 coloane.Acest aparat de presoterapie a fost conceput pentru a fi utilizat în clinici. Designul compact, dar puternic, oferă performanțe clinice excelente.Compresorul Cyclone este foarte puternic și oferă o u..
14500,00Lei
Se afişează de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)