Menu
Cosul tau

Aparat De Fizioterapie Profesional Primo 960

Aparat De Fizioterapie Profesional Primo 960
Aparat De Fizioterapie Profesional Primo 960
Aparat De Fizioterapie Profesional Primo 960
Aparat De Fizioterapie Profesional Primo 960
Aparat De Fizioterapie Profesional Primo 960
Aparat De Fizioterapie Profesional Primo 960
Aparat De Fizioterapie Profesional Primo 960
11000,00Lei
  • Stoc: In Stoc
Cumpără
Plata securizata
Plateste in siguranta!
Transport gratuit
Transport gratuit în Romania!
Retur gratuit
Poti returna produsul în 14 zile!

Certificate

Aparat Fizioterapie curenti interferentiali Primo utilizează un semnal electric de frecvență medie pentru a trata spasmele și tulpinile musculare, ceea ce îl face deosebit de eficient în tratarea leziunilor acute, în special în sport. Terapia interferențială este utilizată pentru ameliorarea durerii, stimularea mușchilor, creșterea fluxului sanguin local și reducerea edemelor.

Informatii:

Primo Interferential 960 unitate de terapie 2/4 poli, patru medii (100x70mm) de electrozi de cauciuc, patru bureti medii, patru cabluri de conectare electrozi (albastru și galben) și două bandaje stretch (1200x75mm)

Terapia interferențială:

Terapia interferențială utilizează curenți interferențiali de medie frecvență utilizați în configurații de 2 sau 4 poli pentru a produce un efect de stimulare a frecvenței joase.
Înainte de introducerea terapiei interferențiale la mijlocul anilor 1950, stimularea cu frecvență joasă a fost utilizată pentru ameliorarea durerii, reeducarea musculară etc.
Acești curenți, totuși, au dezavantajul că pielea umană are o impedanță relativ mare la astfel de frecvențe. Pentru a depăși impedanța pielii, trebuie utilizată o tensiune mai mare pentru a atinge curentul dorit, rezultând un tratament mai incomod pentru pacient. În plus, adâncimea de penetrare a acestor curenți este slabă și, în parte, este limitată de disconfortul pacientul.

Tratamentul interferențial depășește problema impedanței pielii. La 50 Hz (curentul faradic), impedanța pentru o piele de 100 cm2 este de aproximativ 3000 ohmi. La 4000 Hz (medie- val), impedanța pielii din aceeași zonă este de aproximativ 50 ohmi. Aceasta înseamnă că un semnal de tensiune mult mai scăzut poate fi utilizat pentru a produce curentul dorit, rezultând o senzație mai redusă pe piele și un tratament mai confortabil. Această frecvență medie este totuși tolerata bine în afara intervalului normal de frecvență biologic (de la 0,1 la 250 Hz).

Pentru a produce stimularea necesară, se folosesc două frecvențe medii. O frecvență constantă, de exemplu, de 4000 Hz este aplicată unei perechi de electrozi și o altă frecvență, de exemplu 3900 Hz, este aplicată celeilalte perechi. Aceste două frecvențe "interferează" pentru a produce frecvența medie a frecvenței amplitudine (frecvența batei) în țesut. Țesutul răspunde la creșterea ciclică și scade intensitatea curentului. Este frecvența de modulare a amplitudinii (AMF) care se află în intervalul normal de frecvență biologic și nu în frecvența medie (purtător).

Primo Interferential 960:

• Tehnologie cu ecran tactil
• Trei frecvențe purtătoare - 2kHz, 4kHz și 8kHz
• Constanta de vârf 0-100mA sau tensiunea constantă de vârf 0-70 / 140V, în funcție de mod

Protocoale de tratament:

Relieful durerii, Edemul, Stimularea fluxului sanguin local, durerea de genunchi, durerea cronică redusă a spatelui, durerea acută/ redusă a spatelui, fibromyalgia, punctele de declanșare, durerea postoperatorie a genunchiului, vindecarea fracturilor, incontinența de stres.

• 2 canale de ieșire independente care permit 2 tratamente diferite
• Funcționează împreună cu unitatea de vacuum EMS, dacă este necesar
• Ștergeți ușor curățand aparatul, reducând riscul de infectare încrucișată
• Cablu de alimentare standard, baterie disponibilă