Menu
Cosul tau

Aparate Fizioterapie

Aparat Fizioterapie curenti interferentiali Primo utilizează un semnal electric de frecvență medie pentru a trata spasmele și tulpinile musculare, ceea ce îl face deosebit de eficient în tratarea leziunilor acute, în special în sport. Terapia interferențială este utilizată pentru ameliorarea durerii..
11000,00Lei
Aparat Fizioterapie Cu Laser Si Ultrasunet Tens D40
Stoc epuizat
Producator: MedStim
Aparatul de Fizioterapie Tens D40 este dotat cu 15 programe de tratament:- Artrita Reumatoida- Sciatica- Hemiplegie ( paralizie, AVC)- Leziuni a tesutului moale ( dureri de spate, lombara, ligamente, muschi, tendoane, discuri intervertebrale, tesuturile conjunctivite).- Tulpina musculara lombara- Mi..
1600,00Lei
Aparat Fizioterapie Profesional Primo Multidyne 970Aparatul de Fizioterapie Primo Multidyne 970 oferă toate ieșirile de frecvență joasă și medie. Terapia de stimulare este utilizată în scopuri de reabilitare, prevenind atrofia musculară cauzată de leziuni musculo-scheletice, cum ar fi leziunile oase..
12300,00Lei
Aparat Fizioterapie Tens D10
Stoc epuizat
Fizioterapia este parte a medicinei alopate, cu efecte pozitive si noninvazive asupra multor afectiuni. In cazul episoadelor acute, dureroase, rolul fizioterapiei este de a scadea nivelul de durere prin mijloace specifice cum sunt electroterapia, terapia manuala, posturarile sau masajul.Mai mult, fi..
849,00Lei
Aparat Fizioterapie Tens D5B ® Aparat Fizioterapie Tens D5B ®
Stoc epuizat
Producator: MedStim
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'} Aparatul de Fizioterapie Tens D5B este Inovat de catre compania MedStim.este primul model de aparat ce are ca dotari, meniul, afisajul cat si sinteza vocala in limba romana.Este dotat cu 8 Programe de tratament ( lombar, sp..
1049,00Lei
Aparat Neuromuscular NeuroTrac MyoPlus4 Biofeedback ETS/EMG
Stoc epuizat
Dispozitiv clasic pentru biofeedback/ETS (stimulare cu declanșare prin electromiografie/EMG)/stimulare. Un instrument adecvat pentru antrenament și evaluarea progresului.   Programe presetate pentru tratamentul incontinenței, pentru sporturi și dezvoltare musculară, precum și pentru re..
5700,00Lei
Se afişează de la 1 la 9 din 9 (1 pagini)