Meniu
Cosul tau

Aparate Fizioterapie

Brand: EMS
Aparat Fizioterapie curenti interferentiali Primo utilizează un semnal electric de frecvență medie pentru a trata spasmele și tulpinile musculare, ceea ce îl face deosebit de eficient în tratarea leziunilor acute, în special în sport. Terapia interferențială este utilizată pentru ameliorarea durerii..
11.000,00Lei
Aparatul de Fizioterapie Tens D40 este dotat cu 15 programe de tratament:- Artrita Reumatoida- Sciatica- Hemiplegie ( paralizie, AVC)- Leziuni a tesutului moale ( dureri de spate, lombara, ligamente, muschi, tendoane, discuri intervertebrale, tesuturile conjunctivite).- Tulpina musculara lombara- Mi..
1.600,00Lei
Aparat Fizioterapie cu Laser si Ultrasunet Tens D50 Aparat Fizioterapie cu Laser si Ultrasunet Tens D50
Inovatie MedStim Best Seller
Aparatul de Fizioterapie cu Laser si Ultrasunete Tens D50 este Inovat de catre compania MedStim.este conceput de specialistii nostri in FizioKinetoterapie, venind in intampinarea dvs cu 4 module noi de tratament (Neurologic, Combinat, Reumatism, Tens), dar si cu sinteza vocala, meniu, afisaj in limb..
1.499,00Lei
Brand: EMS
Primo 860 este un aparat de fizioterapie cu ultrasunete cu frecvență dublă (1MHz și 3MHz) și gama completă de ieșiri de stimulare care pot fi utilizate individual sau simultan în terapia combinată. Unitatea Primo Combination 860 oferă terapie interferențială cu 4 poli și 2 poli, precum și o ga..
17.000,00Lei
Brand: EMS
Aparat Fizioterapie Profesional Primo Multidyne 970Aparatul de Fizioterapie Primo Multidyne 970 oferă toate ieșirile de frecvență joasă și medie. Terapia de stimulare este utilizată în scopuri de reabilitare, prevenind atrofia musculară cauzată de leziuni musculo-scheletice, cum ar fi leziunile oase..
12.300,00Lei
Fizioterapia este parte a medicinei alopate, cu efecte pozitive si noninvazive asupra multor afectiuni. In cazul episoadelor acute, dureroase, rolul fizioterapiei este de a scadea nivelul de durere prin mijloace specifice cum sunt electroterapia, terapia manuala, posturarile sau masajul.Mai mult, fi..
950,00Lei
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'} Aparatul de Fizioterapie Tens D5B este Inovat de catre compania MedStim.este primul model de aparat ce are ca dotari, meniul, afisajul cat si sinteza vocala in limba romana.Este dotat cu 8 Programe de tratament ( lombar, sp..
1.049,00Lei
Brand: EMS
Dispozitiv clasic pentru biofeedback/ETS (stimulare cu declanșare prin electromiografie/EMG)/stimulare. Un instrument adecvat pentru antrenament și evaluarea progresului.   Programe presetate pentru tratamentul incontinenței, pentru sporturi și dezvoltare musculară, precum și pentru re..
5.700,00Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)