Meniu
Your Cart

Aparat Fizioterapie Cu Ultrasunet Primo 860

Aparat Fizioterapie Cu Ultrasunet Primo 860
Aparat Fizioterapie Cu Ultrasunet Primo 860
17.000,00Lei
  • Stoc: Solicita oferta
  • Cod: Primo 860
Livrare in: 24 ore.
Garantie: 24 luni
Plateste in Rate Egale fara Dobanda:
Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO
Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO

Primo 860 este un aparat de fizioterapie cu ultrasunete cu frecvență dublă (1MHz și 3MHz) și gama completă de ieșiri de stimulare care pot fi utilizate individual sau simultan în terapia combinată. Unitatea Primo Combination 860 oferă terapie interferențială cu 4 poli și 2 poli, precum și o gamă largă de alte forme de undă de stimulare electrică. Formele de undă terapeutice de tensiune și curent pot fi aplicate într-o gamă largă de condiții cu rezultate reușite. Acestea includ afecțiuni traumatice și inflamatorii acute, subacute, afecțiuni cronice reumatoide și artritice și pentru ameliorarea durerii. Producția galvanică poate fi de asemenea utilizată pentru iontoforeză - mișcarea medicamentelor prin piele sub influența unei tensiuni electrice permanente. Unele medicamente sunt absorbite foarte lent prin piele și poate fi utilizată pentru a accelera procesul de ionoforeză.

Terapia combinată presupune aplicarea simultană a ultrasunetelor cu ajutorul unei terapii de stimulare electrică. Prin combinarea ultrasunetelor cu terapia interferențială, avantajele și efectele fiecărei modalități de tratament pot fi realizate - dar intensitățile mai mici sunt folosite pentru a obține efectul. Efectele de cazare care însoțesc în mod normal terapia interferențială sunt reduse (sau chiar eliminate). Principalele avantaje ale unei astfel de combinații sunt localizarea leziunilor (în special cronice), asigurarea unei localizări exacte a tratamentului cu ultrasunete pentru a asigura o acuratețe / eficacitate crescută în tratarea leziunilor mai profunde și în tratarea punctelor de declanșare.

Ecografia terapeutică poate fi aplicată într-o gamă largă de condiții cu rezultate reușite. Acestea includ afecțiuni traumatice și inflamatorii acute, subacute, afecțiuni reumatoide și artritice cronice, cicatrici și țesuturi fibroase excesive și pentru ameliorarea durerii.

Ecografia poate fi de asemenea utilizată pentru fonoforă - mișcarea medicamentelor prin piele sub influența ultrasunetelor. Unele medicamente sunt absorbite foarte usor prin piele si ultrasunetele pot fi folosite pentru a accelera procesul.

Informatii:

Primo Combination 860 este o unitate de terapie cu cap mare de tratare cu ultrasunete, sticlă 250ml de mediu de cuplare, conductor de 2/4 poli, patru electrozi de cauciuc mediu (100x70mm), patru capace bureti medii, patru cabluri de conectare electrod (albastru și galben) (1200 x 75 mm).

Primo Combination 860 oferă ultrasunete cu frecvență dublă (1Mhz și 3MHz) și gama completă de ieșiri de stimulare care pot fi utilizate individual sau simultan în terapia combinată.

Caracteristici:

Primo Combinație 860 Unitate de terapie
Tehnologie cu ecran tactil
Frecvență dublă cu ultrasunete (1 MHz și 3 MHz)
Trei frecvențe purtătoare - 2kHz, 4kHz și 8kHz
Facilitatea Vector
0-100mA curent constant de vârf sau 0-70 / 140V tensiune constantă de tensiune, în funcție de modul
Ieșiri de stimulare: ieșire galvanică, galvanică, Faradic, Trabert, Medi-Wave, microcurrentă, interferențiale cu două și patru poli, diadinamică, TENS, sinusoidală, galvanică și întreruptă
Funcția de diagnosticare pentru a vă ajuta să localizați leziunile greu de identificat

Protocoale de tratament: Ulcere de presiune, ulcere cronice veninoase, punct de declanșare iritabilitate scăzută, leziune tendon / leziune, osteoartrita cronică, artrită reumatoidă, dureri si afectiuni ale coatelor, tunel carpian, fibromialgie, întindere tisulară moale, sindrom de impingement, tendinită calcifică, durerea acută de spate, fibromialgie, durere postoperatorie a genunchiului, vindecare de fractură, incontinență de stres, incontinență de urgență, constipatie (copii) );
2 canale de ieșire independente, care permit 2 tratamente diferite
Funcționează împreună cu unitatea de aspirare EMS dacă este necesar
Sursă de alimentare standard 220V