Menu
Cosul tau

Aparat Crioterapie Kinetec Kooler

Aparat Crioterapie Kinetec Kooler
2-3 Days
Aparat Crioterapie Kinetec Kooler
7999,00Lei
  • Stoc: 2-3 Days
Cumpără
Plata securizata
Plateste in siguranta!
Transport gratuit
Transport gratuit în Romania!
Retur gratuit
Poti returna produsul în 14 zile!

Certificate

Aparatul de crioterapie Kinetec Kooler este un dispozitiv puternic și eficient de ameliorare a durerii, care utilizează tehnologia termoelectrică oferind terapie de încălzire și răcire.


Această unitate este ideală pentru orice profesie care utilizează terapii de încălzire și răcire. Dispozitivul este ușor, portabil și perfect pentru utilizarea în clinică, dar și la domiciliu ideal in tratamentul de ameliorare a durerilor, tratarea rănilor și recuperare rapida dupa intervenții chirurgicale.


Unitatea Kinetec Kooler vine cu geantă de transport și o sticlă de apă distilată și cu articole de lux reutilizabile - genunchi, gleznă, umăr, spate sau universal.

Suplimentar puteti achizitiona articole reutilizabile disponibile separat – alegand articole pentru gleznă, spate, genunchi, ochi, universal și umăr.


Descriere


Terapie de încălzire și răcire într-un singur dispozitiv.

Controlul temperaturii personalizabil între 1 grad și 51 grade Celsius

Este nevoie de doar 3 minute pentru a fi instalat și necesită doar 60 ml de apă distilata

Tratamentele traditionale pe gheata, pe dispozitive de circulatie a apei sau tratamentele traditionale cu pachete de gel inghetat nu mențin temperaturi consistente, în timp acestea ajustandu-se dupa temperatura camerei. 

Kinetic Cooler funcționează fără utilizarea gheții, fiind un aparat foarte performant si fiabil ce nu necesita întreținere speciala

Kinetic Cooler  contine 5 opțiuni de temporizare presetate:

Timp de tratament: 10, 20 sau 30 de minute

Terapie continuă: 30 de minute continuu cu 30 de minute pauză sau 30 de minute și pauză de 60 de minute

Kinetic Cooler  este un aparat ușor, portabil si foarte simplu de folosit,  lucru ce faciliteaza atat tratamentele in clinici specializate cat si la domiciliu

Accesorii pentru glezna, spate, genunchi, șold, universal și umăr sunt disponibile ca articole de unică folosință in cazul tratamentelor in clinici specializate sau ca inlocuire al celor uzate in cazul folosirii aparatului in tratamente personale. Deasemenea apa sterilizată este disponibila pe site-ul nostru si poate fi achizitionata oricand. 


Specificatii:


Dimensiuni: 25cm (L) x11cm (w) x 11cm (H) 

Greutate: 3.3kg 

Preturile includ:  unitate cu geanta de transport prevazuta cu decupaje pentru unitate, cabluri, inclusiv tuburi cat si o sticla de apa sterilizată. 

Ansamblu de alimentare și tubulatură pentru utilizare cu articole de unică folosință. 

Alegeți din varietatea noastra de articole de lux – articolul care va intereseaza, pentru genunchi, gleznă, spate, universal sau umăr. 

Articolele de îmbrăcăminte reutilizabile vin cu un ansamblu tubular propriu. Confecțiile sunt vândute separat.