Meniu
Your Cart

Aparat Crioterapie CTM Therapy

Aparat Crioterapie CTM Therapy
Solicita oferta
Aparat Crioterapie CTM Therapy
10.500,00Lei
  • Stoc: Solicita oferta
  • Cod: CTM Therapy
Livrare in: 24 ore.
Garantie: 24 luni
Plateste in Rate Egale fara Dobanda:
Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO
Certificate: FDA, CE, ROHS, ISO
CTM Therapy® o mare precizie și control prin aplicarea computerizată a terapiei la rece.
Tratamentul rece pentru gestionarea durerii vizate.

Utilizarea tratamentelor reci a constituit de mult timp o parte din îngrijirea medicală de bază. Gheața, de exemplu, este una din componentele cheie ale abordării RICE pentru tratarea imediată a leziunilor acute.

Crioterapia a fost utilizată pe scară largă în tratamentul spitalicesc. Aceasta este folosita postoperator pentru a reduce durerea și pentru a minimiza umflarea și este, de asemenea, utilizata din ce în ce mai frecvent în preoperator.

Gheața are unele dezavantaje serioase în ceea ce privește aplicarea sa practică. Trebuie să fie păstrată în stoc, se topește repede, ciclul de răcire continuă necesită un nivel mai ridicat de îngrijire medicală și nu este posibilă atingerea unei temperaturi terapeutice constante. Chiar și cele mai moderne metode de răcire nu pot rezolva aceste probleme.

Soluția noastră inovatoare este denumită CTM Therapy®.

Conceptul nostru de tratament standardizat, combinat cu un controler computerizat și manșete perfect modelate, garantează permanent controlul și temperaturile terapeutice constante pentru tratamentul rece și termic în orice moment. Acest lucru vă permite să obțineți un efect maxim cu efort minim în domeniile managementului durerii, reabilitării și regenerării după sport competitiv.

Beneficiile CTM Therapy®:

Reduce simptomele reumatice

Reduce nevoia de medicație și efecte secundare

Îmbunătățirea regenerării musculare

Crește mobilitatea - rigiditate redusă

Accelerarea redresării mobilității

Tratament standardizat - ușor de reprodus

Reduce durerea acută și cronică

Controlul optim al umflăturilor și inflamațiilor

Îmbunătățirea reabilitării

Durata de regenerare mai scurtă

CTM Therapy®

Poate fi folosit eficient în diferite domenii de aplicare.

Interventie chirurgicala

Ortopedie

Osteologie

Medicina sportiva

Neurologie

Fizioterapie

Chiropractic

Osteopatie

CTM Therapy®: foarte eficient în diferite domenii de aplicare.

CTM Therapy® deschide complet noi posibilități în managementul durerii datorită proceselor standardizate la temperaturi terapeutice constante. Conceptul de tratament inovator este ideal pentru aplicațiile preoperatorii și postoperatorii, precum și pentru perioada de reabilitare și regenerare completă.

Beneficiile CTM Therapy® sunt cele mai evidente în tratamentul durerii acute și cronice. Pacienții pot raporta rapid o îmbunătățire semnificativă în zonele afectate datorită conducerii reduse a semnalelor de durere. Terapia rece îi ajută, de asemenea, să trateze inflamația și umflarea după intervenție chirurgicală sau traumă, deoarece răcirea continuă încetinește metabolismul și îmbunătățește semnificativ procesul de vindecare.

CTM Therapy® este utilizat cu succes pentru leziuni acute pentru reducerea sângerării în țesutul înconjurător prin vasoconstricție. Când se utilizează în prepararea preoperatorie, terapia cu rece produce, de asemenea, un proces de vindecare mai rapid, cu o bună stare de sănătate pentru pacient. Conceptul de tratament reproductibil CTM Therapy® permite o răcire standardizată, continuă pe o perioadă lungă de timp. Prin urmare, riscul de degerături și efectele fiziologice de recul se exclud.

Mai mult, CTM Therapy® a fost dezvoltat pentru a optimiza recuperarea și reabilitarea în fiecare etapă a procesului de reabilitare. Acesta susține mobilizarea timpurie, astfel încât mobilitatea completă să fie restabilită mai rapid și mai eficient.

Utilizarea directă înainte de tratamentul fizioterapeutic este utilă deoarece mobilitatea este crescută pentru tratament, mușchii sunt slăbiți și sensibilitatea la durere este redusă în timpul tratamentului.

15 până la 30 de minute de utilizare după tratamentul îmbunătățește semnificativ bunăstarea pacientului. Competitorii și sportivii performanți pot preveni simptomele oboselii, cum ar fi mușchii inflamați, sau pot reduce durata simptomelor cu ajutorul CTM Therapy®.

CTM Controller® 1600

Un sistem mobil pentru aplicarea CTM Therapy®.

Tratamente termice într-un singur dispozitiv

Ușor și sigur de operat

Furnizare rapidă - nu este nevoie de gheață

Utilizează apă de la robinet

Portabil

Nivel ridicat de confort al pacientului